Grootafnemers

Sinds de beŽindiging van de bezorgdienst naar particulieren in 2005, zijn we ons weer volledig gaan richten op de productie van een breed assortiment AGF dat afgezet wordt via biologische groothandelaren in binnen- en buitenland.
Onze specialiteit is de teelt van primeurgewassen; Gebruikmakend van de gunstige klimatologische omstandigheden in Limburg, gecombineerd met de teelt in biologisch-afbreekbare mulchfolie (op basis van plantaardig zetmeel) lukt het vrijwel elk jaar om in het voorjaar als eerste met een breed assortiment groente op de markt te komen, en dat ook in grotere volumes.
Daarnaast heeft 'de Waog' de naam opgebouwd om continu vernieuwingen in het AGF-assortiment in Noord-Europa te introduceren waardoor een aantal nieuwe-, of juist vergeten groenten op grotere schaal bereikbaar werden voor de handel.
Voorbeelden daarvan zijn:
Palmkool (Cavelo nero), Snijbiet Bright Light, Flower Sprout, Butternut-, Crownprince- en Spaghettipompoen, Chioggia- en gele biet, Yacon, zoete Bataat.
Zie ook onder de knop 'Nieuw product'
 

Bedrijven die nu al belangstelling hebben in afname van onze producten kunnen telefonisch of via e-mail meer informatie en een groothandelslijst opvragen.

Bezorgdiensten:

Ook voor Producenten met huisverkoop, abonnementen en/of Bezorgdienst kunnen we iets betekenen;
Onze Bezorgdienst maakt gebruik van een vergevorderd geautomatiseerd systeem dat speciaal ontwikkeld is voor het op bestelling leveren van een volledig pakket levensmiddelen rechtstreeks naar de Consument. 
Dit systeem maakt het mogelijk om in korte tijd op een bijzonder efficiŽnte manier onder goede omstandigheden grote aantallen bestellingen te verzorgen waarbij voldaan wordt aan alle wettelijke (hygiŽne)eisen. Administratieve handelingen worden hierbij tot een minimum beperkt dankzij de koppeling met de WebWinkel en door de mogelijkheid van het aanmaken van automatische Incassobestanden.

Ons hele "concept" zouden we kunnen kopiŽren in andere regio's van het land, eventueel gekoppeld aan een Webwinkel.
Een volgende stap zou kunnen zijn het oprichten van regionale distributiecentra waar het verwerken van bestellingen voor de individuele bezorgdiensten uit die regio en alle administratieve handelingen verricht kunnen worden. 

Spreekt het bovenstaande je aan, neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Voor een schematisch overzicht van het bezorgsysteem zie verder onder de knop <foto's>, <bezorgdienst>


Plantmachines

Bezoekersteller